Modalități de plată

Pentru a achita produsele achiziționate din magazinul online Alexa Medical, vă punem la dispoziție următoarele modalități de plată:

- plata ramburs sau numerar la sediu;

- plata prin ordin de plată sau depunere în cont;

- plata cu cardul prin platforma securizată EuPlatesc.ro (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard);

- online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături.

 

Plata ramburs sau numerar la sediu

 

Această modalitate de plată permite achitarea comenzii în momentul livrării. Plata se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Alexa Medical. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata se va face către agentul de curierat care efectueaza livrarea. Acesta, în schimbul banilor, vă va elibera o chitanță. Pentru persoanele juridice, limita de plată este de 5.000 RON pe zi.

 

Plata prin Ordin de plată

 

La înregistrarea comenzii, aveți posibilitatea să alegeți plata prin bancă. Plata se face în baza facturii proforma emise de catre SC Klasse Jobs Consulting SRL, deținătoarea magazinului online Alexa Medical, după confirmarea disponibilității produselor. În cazul în care nu aveți cont bancar, puteți efectua depunere în contul SC Klasse Jobs Consulting SRL.

 

Livrarea mărfii se face după confirmarea plății proformei emise, în contul de mai jos.

 

Numele societății: Klasse Jobs Consulting SRL

Cont bancar: RO31 INGB 0000 9999 0827 6684, deschis la ING Craiova

Cod de înregistrare fiscală: 21905665

 

Pe lângă contul de mai  sus, Klasse Jobs Consulting SRL vă pune la dispoziție și un cont deschis la Trezoreria municipiului Craiova. Plata în acest cont este rezervată exclusiv entităților juridice cu capital de stat:

 

Numele societății: Klasse Jobs Consulting SRL

RO49 TREZ 2915 069X XX01 5135, deschis la Trezoreria municipiului Craiova

Cod de înregistrare fiscală: 21905665

 

Pentru a evita atribuirea gresită a plății, va rugăm să menționați pe ordinul de plată numarul Facturii Proforme.

Plata prin transfer bancar, efectuată în numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscală, trebuie facută doar din contul respectivei Persoane Juridice.

 

Depunerea direct în cont

 

Plata se face în baza facturii proforme emise de către SC Klasse Jobs Consulting SRL, deținătoarea site-ului www.alexa-medical.ro, după confirmarea disponibilității produselor. În cazul în care nu aveți cont bancar, puteți efectua depunere în contul SC Klasse Jobs Consulting SRL:

 

Numele societății: Klasse Jobs Consulting SRL

Cont bancar: RO31 INGB 0000 9999 0827 6684, deschis la ING Craiova

Cod de înregistrare fiscală: 21905665

 

Livrarea produselor se efectuează dupa intrarea în contul societății a contravalorii facturii Proforma.

 

Pentru a evita atribuirea greșită a plății, vă rugăm sa menționați pe ordinul de plată numărul Facturii Proforme.

Plata prin depunere în cont, efectuată în numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscală, trebuie făcută sub condiția menționării pe Ordinul de Plată a entității juridice plătitoare, nu a persoanei fizice care efectuează depunerea.

 

Ne rezervăm dreptul ca, în cazul anumitor comenzi, să solicitam plata în avans, parțial sau integral.

 

Plata online cu card bancar

 

Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar", este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro), se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzactiilor on-line același nivel de securitate ca celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigură, în primul rând, că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, în niciun moment, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

 

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

 

Online în rate egale fără dobândă prin card de cumparaturi

 

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din bancile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

 

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 4 RATE fără dobândă.

Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium

 

 

 

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR, aplică aici și plățile online devin mai simple ca oricând:

- Rate fără dobândă  

- perioadă de grație de până la 56 de zile

- comision zero la toate cumpărăturile   

- plăți sigure pe internet.

 

Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.


 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice rețea națională, fixă sau mobilă.

 *8028  Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă. 
 0264.594.337  Apelabil din orice rețea, inclusiv internațional.

 

 

Prin card de credit emis de BCR:

 

E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fără dobândă și reduceri la comercianții parteneri!

Plătește prin cardul tău de credit BCR pe website https://alexa-medical.ro și beneficiezi de oferta standard de 4 rate fără dobândă!

 

Cine poate plăti în rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

•             BUN DE PLATĂ Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

•             BUN DE PLATAĂ Gold MasterCard sau Visa

•             MasterCard GOLD EUR

•             EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă, selectați opțiunea de plată "Online prin card bancar"introducetți datele cardului dvs. BCR și numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei și tu cardul BUN DE PLATĂ de la BCR? 

•             Aplică acum pe  www.bcr.ro sau

•             Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de către un operator bancar sau

•             Apelează gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumpărături!

 

  

Prin card de credit emis de Alpha Bank

 

“Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)


Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de cumpărături în lei emise de banca sa beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de cumpărături de la 
comercianții afiliați acestui serviciu.

Confort - pentru opțiunea de plată în rate nu este nevoie să aplici, să programezi în avans sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciți plata bunurilor cu cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank în numărul de rate dorit și permis de comercianții parteneri.

Convenabil - bunuri achiziționate prin opțiunea de plată în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziționate, pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferenta, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%.

Flexibilitate - poți folosi plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.

Libertate - ești liber să folosești plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit, iar, prin serviciul de debitare directă, poți alege ca suma totală datorată sau suma minimă de plată să fie rambursată automat din contul tau curent deschis la bancă, în aceeași valută cu cea a cardului.”

 

 

Site verificat