Programul de loialitate Alexa Medical

Ne bucuram sa te vedem aici! De ce? Pentru ca dorim sa facem un anunt!

Pentru toti cei care au plasat deja 2 comenzi si detin un cont de client, desfasuram un program de recompensare! Cum? Prin acordarea DISCOUNTULUI PRO care iti va oferi o reducere pentru fiecare comanda pe care urmeaza sa o faci.

Devino si tu membru DISCOUNT PRO creandu-ti un cont de client si plasand 2 comenzi! Atat de simplu este sa beneficiezi de preturi mai mici pentru orice comanda plasata pe viitor. Acest concept are la baza dorinta echipei AlexaMedical de a-si arata aprecierea pentru sustinerea primita din partea clientilor fideli.

DISCOUNT PRO MAXI

  • 4% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 2 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 20.000 lei.

DISCOUNT PRO MIDI

  • 3% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 2 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 10.000 lei.

DISCOUNT PRO MINI

  • 2% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 2 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 1.000 lei.

Imbinam experienta in domeniul medical cu pasiunea pentru calitate si cu dorinta de a oferi sprijin colaboratorilor nostri.