Carje

Matrice Listă
Aranjează descendent

4 produse

  • Carja anatomica pentru adulti
    84,00 RON

    Carja anatomica cu sprijin pe cot pentru adulti din aluminiu anodizat, reglabila in inaltime, cu maner antialunecare, confortabila si sigura in folosire, pufere din cauciuc antiderapante, dotata cu ochi de pisica, usor de reglat cu ajutorul unui inel pe tija de reglare. 

    Se livreaza la bucata.

  • Carja anatomica pentru adulti cu amortizor
    84,00 RON

    Carja anatomica cu sprijin pe cot pentru adulti din aluminiu anodizat, reglabila in inaltime, prevazuta cu amortizor de socuri, cu maner antialunecare, confortabila si sigura in folosire, pufere din cauciuc antiderapante, dotata cu ochi de pisica. 

    Se livreaza la bucata.

  • Carja anatomica pentru copii
    84,00 RON

    Carja anatomica cu sprijin pe cot pentru copii din aluminiu anodizat, reglabila in inaltime, cu maner antialunecare, confortabila si sigura in folosire, pufere din cauciuc antiderapante, dotata cu ochi de pisica, usor de reglat cu ajutorul unui inel pe tija de reglare. 

    Se livreaza la bucata.

  • Carja cu sprijin subaxilar pentru adulti
    84,00 RON
    5

    Carja anatomica cu sprijin subaxilar pentru adulti din aluminiu anodizat, reglabila in inaltime, cu maner antialunecare din spuma poliuretanica densa, confortabila si sigura in folosire, pufere din cauciuc antiderapante. 

    Se livreaza la bucata.

Filter by

Rating