Cadru de mers

Matrice Listă
Aranjează descendent

15 produse

  • Cadru de mers 4 roti mobile si scaun
    925,00 RON

    Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu 4 roti mobile si sistem de blocaj pe rotile din fata, scaun pliant, spatar din material rezistent, pliere usoara. 

  • Cadru de mers demontabil, cu roti si scaun
    540,00 RON

    Cadru de mers realizat din tub de aluminiu vopsit, ajustabil in inaltime, cu patru roti pivotante si frana pe rotile din spate, scaun din spuma PVC si manere captusite. 

    Modelul permite demontarea usoara pentru depozitare.

    Achizitionand acest cadru de mers impreuna cu accesoriul optional RP758, utilizatorul are posibilitatea de a se odihni atunci cand simte nevoia, in cazul unor deplasari mai lungi. Il poti selecta in rubrica "Accesorii optionale".

  • Cadru de mers pentru adulti, fix
    210,00 RON

    Cadru de mers fix realizat din tub de aluminiu anodizat cu diametru de 22 mm, ajustabil in inaltime, manere si pufere de cauciuc moi si sigure.

  • Cadru de mers pentru copii, inaltime ajustabila
    228,00 RON

    Cadru de mers pentru copii realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, manere si pufere de cauciuc moi si sigure, forma trapez. 

  • Cadru de mers pliabil
    228,00 RON

    Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, manere si pufere de cauciuc moi si sigure, mecanism de pliere frontal, forma trapez.

  • Cadru de mers pliabil 2 roti mobile fata, spate fix
    390,00 RON

    Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu 2 roti frontale mobile din cauciuc, iar picioarele din spate prevazute cu pufere moi si sigure, pliere usoara prin apasarea unui mecanism, forma trapez. 

  • Cadru de mers pliabil cu 2 functii
    288,00 RON

    Cadru de mers pliabil miscare pas cu pas realizat din tub de aluminiu vopsit, ajustabil in inaltime, cu 2 functiuni una fixa si una oscilanta, manere si pufere de cauciuc moi si sigure, pliere usoara prin apasarea unui buton. 

    Se poate folosi si in mod fix.

    In modul mobil, fiecare parte a structurii se misca alternativ, pentru a incuraja mersul.

  • Cadru de mers pliabil cu 4 roti mobile
    420,00 RON

    Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu 4 roti frontale mobile din cauciuc, pliere usoara prin apasarea unui mecanism, forma trapez. 

  • Cadru de mers pliabil cu maner pe doua nivele
    288,00 RON

    Cadru de mers pliabil, realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu manere pe doua nivele pentru a facilita ridicarea din sezut. Este prevazut cu pufere antialunecare din cauciuc. Pliere usoara prin apasarea unui mecanism.

  • Cadru de mers pliabil, 2 roti fixe fata, spate fix cu autoblocare
    360,00 RON

    Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu 2 roti frontale fixe din cauciuc, iar picioarele din spate prevazute cu autoblocare si pufere de cauciuc moi si sigure, maner reglabil, pliere usoara prin apasarea unui mecanism, forma trapez. 

  • Cadru de mers pliabil, cu roti fixe
    430,00 RON

    Cadru de mers pliabil realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu roti fixe din cauciuc, maner reglabil, pliere usoara prin apasarea unui mecanism pe partea centrala a cadrului, forma trapez. 

  • Cadru de mers pt copii cu o parte fixa si una pe roti
    350,00 RON

    Cadru de mers pentru copii realizat din tub de aluminiu anodizat, ajustabil in inaltime, cu 2 roti frontale fixe din cauciuc.
    Picioarele din spate prevazute cu pufere moi si sigure, maner reglabil, forma trapez.
    Manerele se pot ajusta in inaltime maxim 12 cm.

  • Cadru sprijin pe antebrat cu inaltime ajustabila
    1.130,00 RON

    Cadru sprijin pe antebrat cu inaltime ajustabila, realizat in tubulatura din otel cromat cu 4 roti de 80 mm, cele din spate prevazute cu frana, sprijin antebrat captusit, detasabil. 

  • Cadru sprijin subrat detasabil
    880,00 RON

    Cadru sprijin pe subrat, realizat pentru a sustine persoanele cu dificultati in miscare, cu tubulatura din otel cromat cu 4 roti de 80 mm, cele din spate prevazute cu frana, sprijin subrat captusit, detasabil. 

  • Cadru sprijin subrat pliabil cu inaltime ajustabila
    1.130,00 RON

    Cadru sprijin pe antebrat pliabil cu inaltime ajustabila, realizat in tubulatura din otel cromat cu 4 roti de 80 mm, cele din spate prevazute cu frana, sprijin subrat captusit, detasabil. 

Filter by

Pret

Rating