Aparate masaj

Matrice Listă
Aranjează descendent

4 produse

  • Aparat de masaj cu aer comprimat Venel Engel 4 Premium, Germania, set complet pentru picioare
    2.612,00 RON

    Aparatul de masaj cu aer comprimat Venel Engel 4 Premium, prevazut cu 4 camere de aer comprimat si 3 programe diferite pentru masaj permite alegerea tipului de masaj in functie de nevoile fiecarei persoane. Este aparatul ideal pentru terapia prin presiune pneumatica a picioarelor. Combate senzatia de picioare grele si obosite, reduce circumferinta picioarelor si celulita.

  • Aparat de masaj cu aer comprimat Venel Engel 4, Germania, set complet pentru picioare
    1.779,00 RON

    Aparatul de masaj cu aer comprimat Venel Engel 4, prevazut cu 4 camere de aer comprimat este aparatul ideal pentru terapia prin presiune pneumatica a picioarelor. Combate senzatia de picioare grele si obosite, reduce circumferinta picioarelor si celulita.

  • Aparat de masaj cu aer comprimat Venel Engel 6 Premium, Germania, set complet pentru picioare si fese
    4.516,00 RON

    Aparatul de masaj cu aer comprimat Venel Engel 6 Premium este un dispozitiv medical folosit pentru masajul limfatic, anti-celulitic, pentru afectiunile venoase si retentia apei.
    Prevazut cu 6 camere de aer comprimat, aparatul este folosit in clinicile de reabilitare medicala si fizioterapie. Presiunea valurilor de aer accelereaza regenerarea celulelor si, implicit, imbunatatirea aspectului pielii. Folosit in mod regulat, aparatul ajuta la reducerea celulitei, iar pielea devine in mod vizibil mai fina. In acelasi timp, aparatul maseaza muschii si ajuta la eliberarea durerii.

  • Aparat de masaj cu aer comprimat Venel Engel 6, Germania, set complet pentru picioare
    2.493,00 RON
    Out of stock

    Aparatul de masaj cu aer comprimat Venel Engel 6, prevazut cu 6 camere de aer comprimat este aparatul ideal pentru terapia prin presiune pneumatica a picioarelor. Combate senzatia de picioare grele si obosite, reduce circumferinta picioarelor si celulita.

Filter by

Pret

Rating