Ingrijire fata si corp

Matrice Listă
Aranjează descendent

Produse 1-30 din 59

  • Aparat de masaj cu aer comprimat Venel Engel 4 Premium, Germania, set complet pentru picioare
    2.612,00 RON

    Aparatul de masaj cu aer comprimat Venel Engel 4 Premium, prevazut cu 4 camere de aer comprimat si 3 programe diferite pentru masaj permite alegerea tipului de masaj in functie de nevoile fiecarei persoane. Este aparatul ideal pentru terapia prin presiune pneumatica a picioarelor. Combate senzatia de picioare grele si obosite, reduce circumferinta picioarelor si celulita.

  • Aparat de masaj cu aer comprimat Venel Engel 4, Germania, set complet pentru picioare
    1.779,00 RON

    Aparatul de masaj cu aer comprimat Venel Engel 4, prevazut cu 4 camere de aer comprimat este aparatul ideal pentru terapia prin presiune pneumatica a picioarelor. Combate senzatia de picioare grele si obosite, reduce circumferinta picioarelor si celulita.

  • Aparat de masaj cu aer comprimat Venel Engel 6 Premium, Germania, set complet pentru picioare si fese
    4.516,00 RON

    Aparatul de masaj cu aer comprimat Venel Engel 6 Premium este un dispozitiv medical folosit pentru masajul limfatic, anti-celulitic, pentru afectiunile venoase si retentia apei.
    Prevazut cu 6 camere de aer comprimat, aparatul este folosit in clinicile de reabilitare medicala si fizioterapie. Presiunea valurilor de aer accelereaza regenerarea celulelor si, implicit, imbunatatirea aspectului pielii. Folosit in mod regulat, aparatul ajuta la reducerea celulitei, iar pielea devine in mod vizibil mai fina. In acelasi timp, aparatul maseaza muschii si ajuta la eliberarea durerii.

  • Aparat de masaj cu aer comprimat Venel Engel 6, Germania, set complet pentru picioare
    2.493,00 RON
    Out of stock

    Aparatul de masaj cu aer comprimat Venel Engel 6, prevazut cu 6 camere de aer comprimat este aparatul ideal pentru terapia prin presiune pneumatica a picioarelor. Combate senzatia de picioare grele si obosite, reduce circumferinta picioarelor si celulita.

  • Aparat electroterapie Iono Base+
    2.300,00 RON
    Aparat electroterapie Iono Base+, cu utilizare la domiciliu.
  • Aparat electroterapie Stim Base+
    2.550,00 RON

    Aparat electrostimulare STIM Base+ utilizat in tratamentul recuperator de scurta durata, putand fi utilizat la domiciliu.

  • Aparat infrumusetare faciala CM3
    570,00 RON
    Aparat de înfrumusețare facială CM3, cu ultrasunete și ionicare, ce ajută la curățare, reducerea ridurilor, eliminarea toxinelor din organism, reducerea acneei, combaterea efectelor stresului etc.
  • Aparat magnetoterapie Magneto Base+
    2.420,00 RON

    Aparat magnetoterapie MAGNETO Base +, cu unde magnetice de joasă frecvență, utilizat pentru tratament la domiciliu.

  • Aparat magnetoterapie Tesla Pulse
    120.600,00 RON

    Aparat magnetoterapie Tesla Pulse, dispozitiv conceput pentru tratamentul patologiilor osteo-articulare.

  • Aparat presoterapie Pressa
    32.990,00 RON

    Aparatul presoterapie Pressa, este un sistem de compresie ultramodern destinat tratamentelor de fizioterapie care necesită masajul cu presiune mecanică pentru drenajul limfatic.

  • Aparat terapie laser Lambda 2, monodiodic+exadiodic
    24.200,00 RON

    Aparat pentru terapie cu laser Lambda mono+exadiodic. Dotare standard: aparat, ochelari de protecție, piesă de mână cu 6 diode laser 30 W și kit conexiune pentru blocare de la distanță.

  • Aparat terapie laser Lambda monodiodic
    12.400,00 RON

    Aparat pentru terapie cu laser Lambda mono+exadiodic. Dotare standard: aparat, ochelari de protecție, piesă de mână cu o dioda laser 30 W și kit conexiune pentru blocare de la distanță.

  • Aparat terapie laser Lambda, exadiodic
    18.100,00 RON

    Aparat terapie laser Lambda Exadiodic - unitate de control programabilă pentru emiterea de unde IR LASER, în tratamente biostimulatoare de regenerare și tratamente cu analgezice.

  • Aparat ultrasunete, EMS Si lumina infrarosie QMED 816-CM4
    545,00 RON

    QMED 816-CM4 - Ultrasunete corporale 3 in 1 cu actiune anti-celulitica.

  • Balsam hidrolipidic Secalia Balm
    64,40 RON
    5
    Balsamul hidrolipidic Secalia Balm calmează imediat pielea uscată cu tendințe la atopie.
  • Balsam keratolitic Urelia 50
    58,30 RON
    Balsamul keratolitic Urelia 50 este special adaptat pielii foarte uscate cu hiperkeratoze locale. Combină acțiunea keratolitică intensă cu hidratarea de durată. Elimină scuamele în mod eficient și reduce zonele rugoase în timp ce contribuie la refacerea barierei pielii.
  • Centura abdominala EM32
    320,00 RON
    Centura abdominala EM32 oferă antrenament suplimentar pentru mușchii abdominali centrali, forma ergonomică permițând mularea pe corp.
  • Centura pentru muschii abdominali EM37
    400,00 RON
    Centura EM37 permite un antrenament suplimentar pentru mușchii abdominali centrali și laterali, fiind eficientă și puternică.
  • Crema anti-roseata Metroruboril
    73,09 RON
    Cremă anti-roșeață Metroruboril, cu ingrediente active anti-roșeață, calmante, reparatorii, fortifiante și hidratante.
  • Crema anti-roseata Ruboril
    53,95 RON
    Crema anti-roseata Ruboril a fost conceputa pentru pielea sensibila, predispusa la cuperoza. Reduce roseata in mod eficient si ilumineaza micie vase vizibile, indeparteaza, hidrateaza si protejeaza pielea de agresiunile externe.
  • Crema calmanta Teen Derm Hydra
    49,60 RON
    Cremă calmantă Teen Derm Hydra - special concepută pentru tenul predispus la acnee, sensibilizat de diferite tratamente. Bogată în ingrediente active, puternic hidratante și calmante, ajută pielea să redobândească suplețe, catifelare și hidratare. Are o textură uțoară și eficiență dovedită clinic.
  • Crema cu protectie solara pentru ten acneic UveBlock 30 Clean Derm
    64,40 RON
    Cremă cu protecție solară pentru ten acneic UveBlock 30 Clean Derm, special concepută pentru a proteja tenul gras, având în compoziție un ingredient care reglează secreția de sebum. Oferă protecție optimă SPF 30 UVB/UVA și menține pielea hidratată în timpul expunerii la soare. Datorită texturii sale non-grase, se absoarbe ușor. Nu lasă urme după aplicare.
  • Crema cu protectie solara UveBlock 50+ Invisible Fluid
    64,40 RON
    Cremă cu protecție solară UveBlock 50+ Invisible Fluid - combinație optimă de filtre, care oferă o protecție foarte ridicată împotriva razelor UVA și UVB. Ectoina, substanță naturală, oferă o protecție celulară și o hidratare de lungă durată.
  • Crema de fata Glyco-A 10%
    60,00 RON
    Crema de față Glyco-A cu 10% acid glicolic, ce ajută la eliminarea straturilor superioare ale pielii și contribuie la refacerea acesteia.
  • Crema depigmentanta Neotone Radiance
    120,00 RON
    Crema depigmentantă Neotone Radiance elimină în mod eficient petele pigmentare cu ajutorul protecției SPF 50+ și a combinației puternice de ingrediente active care reduc intensitatea și contribuie la eliminarea petelor pigmentare. Formula este potrivită pentru pielea sensibilă. Eficiență dovedită clinic.
  • Crema exfolianta Urelia 10
    64,39 RON
    Crema exfolianta Urelia 10 este special adaptată pielii foarte uscate cu tendință la scuame și keratoze.
  • Crema hidratanta Secalia DS
    42,65 RON
    Crema hidratantă Secalia DS este special adaptată la pielea uscată.
  • Crema hidratanta Sensylia
    53,95 RON
    Crema hidratantă Sensilya este îmbogățită cu un complex de ingrediente hidratante și calmante care provoacă o senzație intensă și imediată de prospețime.
  • Crema nuantatoare Ruboril
    60,00 RON
    Crema nuanțatoare Ruboril a fost special concepută pentru pielea sensibilă și reactivă, combinând acțiunea anti-roșeață cu o protecție optimă SPF 50+.
  • Crema nuantatoare UveBlock 50+ Tinted Compact (nuanta golden)
    97,45 RON
    Cremă nuanțatoare Uveblock® 50+ Tinted Compact (nuanța golden), special adaptată la pielea intolerantă la filtre chimice și parfumuri. Uniformizează, matifiază și corectează imperfecțiunile în mod natural.
Pagina
Filter by

Categorie

Pret

Rating