Pulsoximetre deget

Matrice Listă
Aranjează descendent

9 produse

  • Pulsoximetru Beurer PO30
    330,00 RON
    Pulsoximetru Beurer PO30 măsoară saturația de oxigen (SpO2) și frecvența cardiacă (pulsul) fiind adecvat în special pentru persoanele cu insuficiență cardiacă, boli pulmonare obstructive cronice și astm bronșic.
  • Pulsoximetru Beurer PO40
    314,04 RON
    Out of stock
    Pulsoximetru Beurer PO40 măsoară saturația de oxigen (SpO2) și frecvența cardiacă (pulsul) fiind adecvat în special pentru persoanele cu insuficiență cardiacă, boli pulmonare obstructive cronice și astm bronșic.
  • Pulsoximetru Beurer PO60
    443,00 RON
    Out of stock
    Pulsoximetru Beurer PO60 măsoară saturația de oxigen (SpO2) și frecvența cardiacă (pulsul) fiind adecvat în special pentru persoanele cu insuficiență cardiacă, boli pulmonare obstructive cronice și astm bronșic.
  • Pulsoximetru Beurer PO80
    762,67 RON
    Out of stock
    Pulsoximetru Beurer PO80 măsoară saturația de oxigen (SpO2) și frecvența cardiacă (pulsul) fiind adecvat în special pentru persoanele cu insuficiență cardiacă, boli pulmonare obstructive cronice și astm bronșic.
  • Pulsoximetru de deget Contec CMS50D
    80,00 RON
    5

    Pulsoximetrul CMS50D este un dispozitiv neinvaziv destinat verificarii la fata locului a saturatiei in oxigen a hemoglobinei arteriale (SpO2) si a frecventei pulsului la pacientii adulti si copii, acasa si in spital(inclusiv utilizare clinica in internist/chirurgie, anestezie, terapie intensiva, ingrijire).

  • Pulsoximetru de deget pentru copii OxyWatch
    192,00 RON

    Pulsoximetrul de deget, pediatric, MD300C52 este un aparat portabil non-invaziv, de determinare instantanee a saturației în oxigen a hemoglobinei (SpO2) și a frecvenței cardiace la pacienții adulți și la copii, la domiciliu și în spital (inclusiv utilizarea în departamentele interne/chirurgie, anestezie, terapie intensivă etc).

  • Pulsoximetru de deget special pentru copii CMS 50QB
    360,00 RON

    Aparatul este destinat masurarii cu facilitate a nivelului de saturatie a oxigenului din sange (SpO2) si rata pulsului (BPM).

  • Pulsoximetru deget Microlife Oxy 200
    153,00 RON
    Out of stock
    Pulsoximetru deget Microlife Oxy 200, ideal pentru măsurarea saturație de oxigen din sânge și a pulsului.
  • Pulsoximetru deget Microlife Oxy 300
    186,00 RON

    Pulsoximetrul Microlife OXY 300 este un dispozitiv portabil non invaziv destinat pentru verificarea la fata locului a saturatiei de oxigen a hemoglobinei arteriale (SpO2) si a ratei pulsului la pacientii adulti si copii. Pulsoximetrul este potrivit pentru uz individual (acasa sau in calatorii), precum si pentru utilizare in domeniul medical (spitale, etc.). A fost testat si dovedit clinic de mare precizie pe parcursul masuratorilor.

Filter by

Pret

Rating