Incontinenta severa

În alegerea scutecului este foarte importantă alegerea unei mărimi corecte. Pentru a evita scurgerile, scutecul trebuie să se potrivească perfect atât între picioare cât şi în jurul taliei. Uneori, din convingerea greşită că o mărime mai mare înseamnă şi o protecţie mai bună, multe persoane aleg scutece prea mari. Capacitatea de absorbţie uşor crescută a mărimilor mai mari nu oferă şi o protecţie mai bună, dacă scutecul nu este potrivit, dimpotrivă apare situaţia opusă - o mărime prea mare poate aduce cu sine şi scurgerea lichidului pe lenjerie.
Matrice Listă
Aranjează descendent

Produse 1-30 din 41

  • Scutece adulti MoliCare Premium Soft Extra, marimea L - 30 bucati in pachet
    102,80 RON
    Scutece pentru adulti MoliCare Premium Soft Extra, marimea L, produse de catre Hartmann, cu strat triplu absorbant ofera protectie eficienta impotriva incontinentei severe. Au o absorbtie normala si sunt ideale pentru folosirea in timpul zilei.
  • Scutece adulti MoliCare Premium Soft Extra, marimea M - 30 bucati in pachet
    87,00 RON
    Scutece pentru adulti MoliCare Premium Soft Extra, marimea M, produse de catre Hartmann, cu strat triplu absorbant ofera protectie eficienta impotriva incontinentei severe. Au o absorbtie normala si sunt ideale pentru folosirea in timpul zilei.
  • Scutece adulti MoliCare Premium Soft Extra, marimea S - 30 bucati in pachet
    72,80 RON
    Scutece pentru adulti MoliCare Premium Soft Extra, marimea S, produse de catre Hartmann, cu strat triplu absorbant ofera protectie eficienta impotriva incontinentei severe. Au o absorbtie normala si sunt ideale pentru folosirea in timpul zilei.
  • Scutece adulti MoliCare Premium Soft Extra, marimea XL - 14 bucati in pachet
    82,80 RON
    Scutece pentru adulti MoliCare Premium Soft Extra, marimea XL, produse de catre Hartmann, cu strat triplu absorbant ofera protectie eficienta impotriva incontinentei severe. Au o absorbtie normala si sunt ideale pentru folosirea in timpul zilei.
  • Scutece adulti MoliCare Super, marimea M - 30 bucati in pachet
    97,00 RON
    Scutece pentru adulti MoliCare Premium Soft Super, marimea M, produse de catre Hartmann, cu strat triplu absorbant ofera protectie eficienta impotriva incontinentei severe. Au o capacitate de absorbtie ridicata si sunt ideale pentru folosirea in timpul noptii.
  • Scutece adulti MoliCare Super, marimea S- 30 bucati in pachet
    87,00 RON
    Scutece pentru adulti MoliCare Premium Soft Super, marimea S, superabsorbante, produse de catre Hartmann, cu strat triplu absorbant ofera protectie eficienta impotriva incontinentei severe. Au o absorbtie ridicata si sunt ideale pentru folosirea in timpul noptii.
  • Scutece adulti MoliCare Super, marimea XL - 14 bucati in pachet
    85,70 RON
    Scutece pentru adulti MoliCare Premium Soft Super, marimea XL, produse de catre Hartmann, cu strat triplu absorbant ofera protectie eficienta impotriva incontinentei severe. Au o absorbtie ridicata si sunt ideale pentru folosirea in timpul noptii.
  • Scutece adulti SENI CLASSIC AIR , 6 picaturi, 30 bucati
    93,00 RON

    Scutece adulti Seni CLASSIC AIR Small, pentru persoane cu incontinenta medie sau severa, cu o capacitate de absorbtie de 6 din maxim 8. Pachetul contine 30 bucati.

  • Scutece adulti SENI CLASSIC AIR Extra Large, 6 picaturi, 30 bucati
    145,00 RON

    Scutece pentru adulti Seni CLASSIC AIR, pentru persoane cu incontinenta medie sau severa, cu o capacitate de absorbtie de 6 din maxim 8, marimea Extra Large, pentru o dimensiune a taliei cuprinsa intre 130 - 170 cm. Pachetul contine 30 bucati.

  • Scutece adulti SENI CLASSIC PLUS AIR Extra Large, 7 picaturi, 30 bucati
    154,00 RON

    Scutece pentru adulti Seni CLASSIC PLUS AIR Extra Large pentru incontinență severă sau foarte severă, capacitate de absorbție de 7 picături, 130-170 cm, 30 bucăți.

  • Scutece adulti SENI CLASSIC PLUS AIR Large, 7 picaturi, 30 bucati
    149,50 RON

    Scutece pentru adulți Seni CLASSIC PLUS AIR Large pentru persoane cu incontinență severă sau foarte severă, capacitate de absorbție de 7 picături, pentru talie de dimensiuni între și 150 cm, 30 buc./pachet.

  • Scutece adulti SENI Standard PLUS Medium, 7 picaturi, 30 bucati
    90,74 RON
    Out of stock
    Scutece pentru adulti Seni Standard Plus Medium, pentru persoane cu incontinenta severa sau foarte severa, avand o capacitate de absorbtie de 7 picaturi din maxim 8, potrivita pentru persoanele cu o dimensiune a taliei cuprinsa intre 75 - 110 cm. Pachetul contine 30 bucati.
  • Scutece adulti SENI Standard PLUS Small, 7 picaturi, 30 bucati
    70,05 RON
    Out of stock
    Scutece pentru adulti Seni Standard Plus Small, pentru incontinență severă sau foarte severă, capacitate de absorbție 7 picături, dimensiune talie 55-80 cm, 30 buc./pachet.
  • Scutece adulti SUPER SENI AIR Extra Large, 6 picaturi, 10 bucati
    57,00 RON
    Scutece pentru adulti Super Seni Air Extra Large, pentru persoane cu incontinenta medie sau severa, avand o capacitate de absorbtie de 6 picaturi din maxim 8, potrivite pentru persoanele cu o dimensiune a taliei cuprinsa intre 130 - 170 cm. Pachetul contine 10 bucati.
  • Scutece adulti SUPER SENI Air Extra Small, 6 picaturi, 10 bucati
    29,00 RON
    Scutece pentru adulti Super Seni Extra Air Small, pentru persoane cu incontinenta medie sau severa, avand o capacitate de absorbtie de 6 picaturi din maxim 8, potrivita pentru persoanele cu o dimensiune a taliei cuprinsa intre 40 - 60 cm. Pachetul contine 10 bucati.
  • Scutece adulti SUPER SENI AIR Large, 6 picaturi, 10 bucati
    53,00 RON
    Scutece pentru adulti Super Seni Air Large, pentru persoane cu incontinenta medie sau severa, avand o capacitate de absorbtie de 6 picaturi din maxim 8, potrivita pentru persoanele cu o dimensiune a taliei cuprinsa intre 100 - 150 cm. Pachetul contine 10 bucati.
  • Scutece adulti SUPER SENI AIR Medium, 6 picaturi, 10 bucati
    45,00 RON
    Scutece pentru adulti Super Seni Air Medium, pentru persoane cu incontinenta medie sau severa, avand o capacitate de absorbtie de 6 picaturi din maxim 8, potrivita pentru persoanele cu o dimensiune a taliei cuprinsa intre 75 - 110 cm. Pachetul contine 10 bucati.
  • Scutece adulti SUPER SENI AIR Small, 6 picaturi, 10 bucati
    36,50 RON
    Scutece pentru adulti Super Seni Air Small, pentru persoane cu incontinenta medie sau severa, avand o capacitate de absorbtie de 6 picaturi din maxim 8, potrivita pentru persoanele cu o dimensiune a taliei cuprinsa intre 55 - 80 cm. Pachetul contine 10 bucati.
  • Scutece adulti SUPER SENI Extra Large, 6 picaturi, 30 bucati
    165,50 RON
    Scutece pentru adulți Super Seni Extra Large pentru incontinență medie sau severă, capacitate de absorbție de 6 picături din maxim 8, potrivită pentru o talie cuprinsă între 130 și 170 cm, 30 buc./pachet.
  • Scutece adulti SUPER SENI Large, 6 picaturi, 30 bucati
    155,00 RON
    Scutece pentru adulti Super Seni Large, pentru persoane cu incontinenta medie sau severa, avand o capacitate de absorbtie de 6 picaturi din maxim 8, potrivita pentru persoanele cu o dimensiune a taliei cuprinsa intre 100 - 150 cm. Pachetul contine 30 bucati.
  • Scutece adulti SUPER SENI Large, 6 picaturi, 30 bucati
    146,30 RON
    Scutece adulți Super Seni Large pentru incontinență medie și gravă, capacitate de absorbție 6 picături, dimensiuni talie 100-150 cm, 30 buc./pachet.
  • Scutece adulti SUPER SENI Medium, 6 picaturi, 30 bucati
    132,00 RON
    Scutece pentru adulti Super Seni Medium, pentru persoane cu incontinenta medie sau severa, avand o capacitate de absorbtie de 6 picaturi din maxim 8, potrivita pentru persoanele cu o dimensiune a taliei cuprinsa intre 75 - 110 cm. Pachetul contine 30 bucati.
  • Scutece adulti SUPER SENI Medium, 6 picaturi, 30 bucati
    124,60 RON
    Scutece pentru adulti Super Seni Medium, pentru incontinență medie sau severă, capacitate de absorbție de 6 picături din maxim 8, dimensiune talie 75-110 cm, 30 buc./pachet.
  • Scutece adulti Super SENI PLUS Extra Large Air, 7 picaturi, 10 bucati
    60,50 RON
    Scutece pentru adulti Super SENI PLUS Extra Large, pentru persoane cu incontinenta severa sau foarte severa, avand o capacitate de absorbtie de 7 picaturi din maxim 8, potrivita pentru persoanele cu o dimensiune a taliei cuprinsa intre 130 - 170 cm. Pachetul contine 10 bucati.
  • Scutece adulti SUPER SENI PLUS Extra Large Air, 7 picaturi, 10 bucati
    57,60 RON
    Scutece pentru adulti Super Seni Plus Extra Large, pentru persoane cu incontinenta severa sau foarte severa, avand o capacitate de absorbtie de 7 picaturi din maxim 8, potrivita pentru persoanele cu o dimensiune a taliei cuprinsa intre 130 - 170 cm. Pachetul contine 10 bucati.
  • Scutece adulti SUPER SENI PLUS Extra Small Air, 7 picaturi, 10 bucati
    29,50 RON

    Scutece pentru adulti Super Seni Plus Extra Small Air, pentru persoane cu incontinenta severa sau foarte severa, avand o capacitate de absorbtie de 7 picaturi din maxim 8, potrivita pentru persoanele cu o dimensiune a taliei cuprinsa intre 40 - 60 cm. Pachetul contine 10 bucati.

  • Scutece adulti Super SENI PLUS Large Air , 7 picaturi, 10 bucati
    59,00 RON
    Scutece pentru adulti Super SENI PLUS Large, pentru persoane cu incontinenta severa sau foarte severa, avand o capacitate de absorbtie de 7 picaturi din maxim 8, potrivita pentru persoanele cu o dimensiune a taliei cuprinsa intre 100 - 150 cm. Pachetul contine 10 bucati.
  • Scutece adulti Super SENI PLUS Medium Air, 7 picaturi, 10 bucati
    51,00 RON

    Scutece pentru adulti Super SENI PLUS Medium Air pentru persoane cu incontinenta severa sau foarte severa, avand o capacitate de absorbtie de 7 picaturi din maxim 8, potrivita pentru persoanele cu o dimensiune a taliei cuprinsa intre 75 - 110 cm. Pachetul contine 10 bucati.

  • Scutece adulti SUPER SENI PLUS Small Air, 7 picaturi, 10 bucati
    36,50 RON
    Scutece pentru adulti Super Seni Plus Air Small, pentru persoane cu incontinenta severa sau foarte severa, avand o capacitate de absorbtie de 7 picaturi din maxim 8, potrivita pentru persoanele cu o dimensiune a taliei cuprinsa intre 55 - 80 cm. Pachetul contine 10 bucati.
  • Scutece adulti SUPER SENI QUATRO Extra Large, 9 picaturi, 10 bucati
    69,50 RON
    Scutece adulți Super Seni Quatro Extra Large pentru incontinență foarte gravă, capacitate de absorbție de 9 picături, dimensiune a taliei 130-170 cm, 10 bucăți/pachet.
Pagina
Filter by

Pret

Rating