Dezinfectanti

Matrice Listă
Aranjează descendent

Produse 1-30 din 54

  • Detergent dezinfectant concentrat suprafete Incidin PRO
    266,00 RON
    Detergent-dezinfectant concentrat Incidin Pro - produs lichid, pentru curățarea și dezinfecția tuturor tipurilor de suprafețe și obiecte din domeniul medical.
  • Detergent dezinfectant suprafete Perfoclean, 1L
    41,00 RON

    Detergent dezinfectant Performant D, recomandat pentru spălarea, dezinfectarea si dezodorizarea suprafețelor precum: pavimente, instrumentar medical, sticlărie de laborator, porțelan, gresie, faianță, veselă, suprafețe de lucru din industria alimentară etc.

  • Detergent enzimatic instrumentar ENZIOCLEAN, 1 litru
    25,50 RON
    Detergent enzimatic instrumentar Enzioclean, 1 litru, pentru spălarea instrumentarului înaintea sterilizării.
  • Detergent enzimatic pentru instrumentar Sekusept MultiEnzyme, 2L
    268,00 RON

    Sekusept MultiEnzyme este un detergent enzimatic ce poate fi utilizat pentru toate tipurile de instrumente medicale, inclusiv endoscoape flexibile.

  • Detergent enzimatic pentru instrumente HELIZYME
    155,78 RON
    Out of stock
    Detergent enzimatic pentru instrumente HELIZYME, cu pH neutru, indicat pentru curăţarea manuală şi semiautomată a dispozitivelor medicale reutilizabile.
  • Detergent instrumentar Gigazyme
    192,00 RON

    Detergent enzimatic Gigazyme, foarte eficient, pe bază de combinație de enzime și surfactanți neionici, pentru endoscoape si alte instrumente chirurgicale.

  • Dezinfectant aer Aseptanios AD 5L
    828,00 RON
    Dezinfectant aer Aseptanios AD, creat pentru dezinfectarea aeromicroflorei, a suprafețelor și a dispozitivelor medicale, pe cale aeriană în absența personalului.
  • Dezinfectant aer si suprafete Oxidice Air B, 5 litri
    738,00 RON
    Oxidice Air B este un dezinfectant pentru aer și suprafețe, care este complet biodegradabil și nu este dăunător pentru om, animale și natură.
  • Dezinfectant clorigen de uz general CLOROM
    36,00 RON

    Dezinfectant solid clorigen, indicat pentru dezinfecția generală a suprafețelor.

  • Dezinfectant de maini fara clatire SKINMAN SOFT PROTECT
    35,00 RON
    5

    Skinman Soft Protect este un dezinfectant lichid pentru mâini cu acțiune virucidă completă, cu vitamina E, glicerină și Panthenol.

  • Dezinfectant de nivel inalt RTU Sterisol
    22,50 RON

    Dezinfectant de nivel înalt Sterisol, gata de utilizare, folosit pentru curățarea și dezinfecția suprafețelor de lucru, a obiectelor de inventar, instrumentarului din spații private și zone de sănătate publică.

  • Dezinfectant de nivel inalt Trioton rapid AFB 5 litri
    543,00 RON
    Trioton Rapid AFB, detergent dezinfectant concentrat de nivel inalt, ce va fi livrat sub formă concentrată şi trebuie să fie diluat la concentraţia de utilizare dorită.
  • Dezinfectant detergent suprafete Surfanios Premium
    81,00 RON
    5
    Dezinfectant-detergent suprafețe Surfanios Premium, utilizat pentru dezinfectarea pavimentelor, a suprafețelor și a dispozitivelor medicale. Producător - Laboratoarele Anios Franța.
  • Dezinfectant instrumentar Aniosyme XL3
    148,00 RON

    Aniosyme XL3 poate fi utilizat pentru dezinfecția și curățarea instrumentelor medicale și endoscoapelor, fiind necoroziv.

  • Dezinfectant instrumentar Gigasept AF Forte
    470,00 RON

    Dezinfectantul instrumentar Gigasept AF Forte este o substanta dezinfectanta fara aldehide combinata cu agenti de curatare pentru procesarea endoscoapelor rigide si flexibile si a instrumentarului chirurgical. 

  • Dezinfectant instrumentar Gigasept Instru AF
    490,00 RON

    Dezinfectantul pentru instrumentar Gigasept Instru AF este utilizat pentru dezinfectia si curatarea manuala a intrumentarului termostabil si termolabil de toate tipurile.

  • Dezinfectant instrumentar HELIPUR H PLUS N
    87,00 RON
    Out of stock

    Dezinfectant instrumentar Helipur H Plus N, pe bază de glutaraldehidă. Poate fi folosit inclusiv pentru endoscoape flexibile și materiale termolabile.

  • Dezinfectant instrumentar SEKUSEPT AKTIV 1,5 kg
    150,00 RON

    Sekusept Aktiv este folosit pentru dezinfectarea instrumentelor medicale de orice tip, din metal, sticlă, plastic etc. Indicat în special pentru obiecte sensibile la temperatură, care se pot dezinfecta dar nu se pot steriliza la cald: endoscoape, fibroscoape, aparate de anestezie.

  • Dezinfectant instrumentar Viruton Pulver, 1kg
    182,00 RON

    Viruton Pulver este un produs modern pentru curățarea și dezinfectarea la nivel înalt a dispozitivelor medicale invazive si non-invazive. Este recomandat pentru instrumente chirurgicale și dentare și pentru toate tipurile de endoscoape, sonde chirurgicale, tuburi de ventilare și alte echipamente anestezice.

  • Dezinfectant la rece PERASAFE 810 g
    238,00 RON

    Rely+On PeraSafe, dezinfectant dezvoltat în mod special pentru a oferi decontaminare rapidă, cu spectru larg împotriva virusurilor, micobacteriilor, bacteriilor, fungilor şi sporilor.  

  • Dezinfectant maini Dermanios Scrub CG
    58,00 RON
    5
    Dezinfectantul de mâini Dermanios Scrub CG este un antiseptic pentru dezinfecția igienică și chirurgicală a mâinilor prin spălare.
  • Dezinfectant maini Desderman Care Gel Schulke
    44,00 RON
    Out of stock

    Dezinfectantul pentru mâini Desderman Care - solutie alcoolica pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor, cu pantenol si vitamina E, incolor si inodor.

  • Dezinfectant maini fara clatire Aniosgel 85 NPC
    50,00 RON
    Out of stock
    Dezinfectantul de mâini fără clătire Aniosgel 85 NPC este un gel conceput pentru dezinfecția igienică și chirurgicală a mâinilor.
  • Dezinfectant maini PROMANUM PURE 1000ML
    41,00 RON

    Dezinfectant pentru mâini Promanum Pure, soluție pe bază de alcool, gata preparată, pentru dezinfecția igienică și chirurgicală a mâinilor, cu risc scăzut la alergii. Recomandat pentru pielea sensibilă.

  • Dezinfectant maini SOFTA MAN ACUTE, 1000 ml
    46,00 RON

    Dezinfectant mâini Softa Man Acute - soluție dezinfectantă pe bază de alcool, gata preparată, pentru dezinfecția igienică și chirurgicală a mâinilor, cu risc scăzut de alergii.

  • Dezinfectant Microaeroflora Desogen Aero, 1 L
    68,00 RON

    Desogen Aero este un dezinfectant pe bază de peroxid de hidrogen. Prezintă proprietăți dezinfectante cu spectru larg de acțiune biocidă. Fără aldehide, fenoli, alcooli sau clor.

  • Dezinfectant pe bază de peroxid de hidrogen PEROKLIN, 1 L
    66,00 RON

    Peroklin este un dezinfectant pe bază de peroxid de hidrogen. Formulă eficientă pentru curățarea/dezinfectarea diferitelor tipuri de suprafețe dure si pentru aeromicrofloră.

  • Dezinfectant pentru maini HEXID
    37,00 RON

    Dezinfectant pentru tegumente, recomandat pentru dezinfecția rapidă a tegumentelor înainte de injectare, transfuzii, perfuzii, operații chirurgicale minore, pentru dezinfecția igienică (3 ml - 1 minut) și chirurgicală (5 ml - 2.5 minute) a mâinilor.

  • Dezinfectant pentru tegumente IODINE T
    56,00 RON
    Produs antiseptic pe bază de iod, Iodine T se folosește ca atare, pe piele, prin ștergere sau pentru pansamente, timp de acțiune - 1 minut.
  • Dezinfectant preparat suprafete INCIDIN LIQUID SPRAY, 0.6 litri
    47,00 RON
    Dezinfectant preparat INCIDIN LIQUID SPRAY, 0.6 litri, (dezinfectant suprafata) este un dezinfectant gata preparat pentru dezinfectia rapida a suprafetelor si aparaturii medicale prin pulverizare. Ambalat in flacon de 0.6 litri cu pulverizator.
Pagina
Filter by

Categorie

Marca/Producator

Pret

Rating