Dezinfectanti

Matrice Listă
Aranjează descendent

8 produse

Now Shopping by
  • Detergent enzimatic pentru instrumente HELIZYME
    155,78 RON
    Out of stock
    Detergent enzimatic pentru instrumente HELIZYME, cu pH neutru, indicat pentru curăţarea manuală şi semiautomată a dispozitivelor medicale reutilizabile.
  • Detergent instrumentar Gigazyme
    192,00 RON

    Detergent enzimatic Gigazyme, foarte eficient, pe bază de combinație de enzime și surfactanți neionici, pentru endoscoape si alte instrumente chirurgicale.

  • Dezinfectant instrumentar Aniosyme XL3
    148,00 RON

    Aniosyme XL3 poate fi utilizat pentru dezinfecția și curățarea instrumentelor medicale și endoscoapelor, fiind necoroziv.

  • Dezinfectant instrumentar SEKUSEPT AKTIV 1,5 kg
    150,00 RON

    Sekusept Aktiv este folosit pentru dezinfectarea instrumentelor medicale de orice tip, din metal, sticlă, plastic etc. Indicat în special pentru obiecte sensibile la temperatură, care se pot dezinfecta dar nu se pot steriliza la cald: endoscoape, fibroscoape, aparate de anestezie.

  • Dezinfectant instrumentar Viruton Pulver, 1kg
    182,00 RON

    Viruton Pulver este un produs modern pentru curățarea și dezinfectarea la nivel înalt a dispozitivelor medicale invazive si non-invazive. Este recomandat pentru instrumente chirurgicale și dentare și pentru toate tipurile de endoscoape, sonde chirurgicale, tuburi de ventilare și alte echipamente anestezice.

  • Dezinfectant suprafete SEKUSEPT PULVER 2 kg
    150,00 RON

    Dezinfectant suprafețe Sekusept Pulver este un produs concentrat destinat curățării și dezinfecției simultane a instrumentarului medical și a suprafețelor.

  • Servetele dezinfectante pentru suprafete Mikrozid AF Jumbo, cutie 200 buc.
    118,00 RON

    Servetele dezinfectante Mikrozid AF Jumbo cu solutie pe baza de alcool pentru dezinfectia dispozitivelor medicale non-invazive si a suprafetelor.

  • Servetele dezinfectante pentru suprafete Mikrozid AF Jumbo, rezerva 200 buc.
    113,00 RON
    Servetele dezinfectante Mikrozid AF Jumbo, rezerva 200 buc, (dezinfectant suprafete) impregnate cu dezinfectant pe baza de alcool, recomandat in toate domeniile cu un risc ridicat de infectie si unde se cere un timp de contact scurt. Ambalat in rezerva cu 200 de bucati.
Filter by
Now Shopping by

Categorie

Marca/Producator

Pret

Rating