Sesizari & Reclamatii

Formularul de Sesizari & Reclamatii este pus la dispozitia dvs pentru a putea sa ne sesizati rapid orice neconcordanta aparuta in relatia cu dvs. 


Pentru ca in fiecare zi facem eforturi pentru a imbunatatii serviciile pe care le oferim, va rugam sa ne semnalati orice problema privitoare la comanda, factura, livrare sau personalul Alexa Medical.

 

Pentru a ne semnala o problema sau pentru retragerea din contract ( conform OG 34 / 2014 ), va rugam sa ne transmiteti un formular dupa urmatorul sablon:

 

Catre: SC KLASSE JOBS CONSULTING SRL

Adresa: Craiova, str. Garlesti, nr. 121

Telefon Fax: 0351 427 741

Adresa de email: office@alexa-medical.ro

 

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse, comandate la data de ..................... si primite la data de.....................

 

Numele consumatorului: 

Adresa consumatorului:

Semnatura ( daca formularul se transmite in forma tiparita ):

Data:

 

 

Deasemenea, Uniunea Europeana pune la dispozitia dvs un site, unde, dacă aveți o nemulțumire cu privire la un produs sau un serviciu cumpărat de pe internet, puteți utiliza acest instrument pentru a depune o reclamație și a găsi o parte terță neutră („entitatea de soluționare a litigiilor”) care să trateze cazul. Puteti accesa acest site urmand link-ul urmator: SOLUTIONAREA ON-LINE A LITIGIILOR