Bastoane

Matrice Listă
Aranjează descendent

10 produse

Now Shopping by
  • Baston din lemn cu inel cromat
    148,00 RON
    Baston din lemn cu inel cromat destinat barbatilor, elegant si usor, constituie un punct de sprijin suplimentar in mentinerea echilibrului.
  • Baston reglabil in inaltime, cu lumina LED, in forma de T
    187,00 RON

    Bastonul este confectionat din aluminiu, are inaltimea reglabila de la 71 la 94 cm, maner moale in forma de T, cu snur si lanterna de tip LED.

  • Baston tetrapod cu baza ingusta si maner deschis
    108,00 RON

    Baston cu patru picioare cu cadru din aluminiu usor vopsit si baza din otel cromat cu maner deschis, reglabil in inaltime, puferele din cauciuc moale il fac sigur in utilizare.

  • Baston tetrapod cu maner deschis, baza larga
    156,00 RON

    Baston cu 4 picioare baza larga, design anatomic cu maner deschis, realizat din aluminiu vopsit, puferele din cauciuc moale il fac sigur in utilizare.

  • Baston tetrapod cu maner inchis, baza ingusta
    156,00 RON

    Baston cu patru picioare din aluminiu ultrausor vopsit, cu un design anatomic si maner inchis pentru adulti, reglabil in inaltime, puferele din cauciuc moale il fac sigur in utilizare.

  • Baston tetrapod cu maner sprijin pe cot, baza larga
    156,00 RON

    Baston tetrapod reglabil in inaltime pentru adulti cu maner sprijin pe cot, baza larga, realizat din aluminiu anodizat ultrausor, puferele din cauciuc moale il fac sigur in utilizare.

  • Baston tripod cu maner curb
    144,00 RON

    Baston ortopedic cu 3 picioare pentru adulti, maner curb acoperit cu burete, reglabil in inaltime, realizat din aluminiu anodizat ultrausor, puferele din cauciuc moale il fac sigur in utilizare.

  • Baston tripod cu maner inchis
    144,00 RON

    Baston metalic cu 3 picioare avand baza larga cu un design anatomic pentru adulti, reglabil in inaltime, realizat din aluminiu anodizat ultrausor cu maner inchis, puferele din cauciuc moale il fac sigur in utilizare.

  • Baston tripod cu maner sprijin pe cot
    156,00 RON

    Baston ortopedic cu 3 picioare pentru adulti, maner cu sprijin pe cot, reglabil in inaltime, realizat din aluminiu anodizat ultrausor, cu maner inchis, pufere din cauciuc moale ce il fac sigur in utilizare.

  • Baston tripod pentru copii cu maner inchis
    156,00 RON

    Baston metalic ortopedic tripod cu baza larga si design anatomic pentru copii, reglabil in inaltime, cu 3 picioare, realizat din aluminiu anodizat ultrausor, cu maner inchis, pufere din cauciuc moale il fac sigur in utilizare.

Filter by
Now Shopping by

Pret

Rating