Absorbante urologice

Absorbantele urologice cu formă anatomică sunt recomandate persoanelor cu incontinenţă medie şi gravă si va garanteaza, in acelasi timp, siguranta si confortul de care aveti nevoie. Stratul laminat exterior al absorbantelor permite pielii să respire şi previne apariţia iritaţiilor.

 

Diferenta intre diferitele tipuri de absorbante urologice este data de marime si capacitatea de absorbtie. Este foarte important sa stiti că absorbantele urologice trebuie alese în funcţie de gradul de incontinenţă al pacientului şi de absorbţia necesară, spre deosebire de scutece, care se aleg în funcţie de greutate sau circumferinţa taliei.

Matrice Listă
Aranjează descendent

9 produse

Now Shopping by
  • Absorbant urologic San Seni Normal, 5 picaturi, 10 bucati
    19,90 RON
    5
    Absorbante urologice San Seni Normal cu formă anatomică, cu un grad de absorbtie de 5 picaturi, sunt recomandate persoanelor cu incontinenţă medie şi gravă si va garanteaza siguranta si confortul de care aveti nevoie. Pachetul contine 10 bucati.
  • Absorbant urologic SENI LADY EXTRA PLUS, 4 picaturi, 15 bucati
    19,30 RON

    Absorbante urologice Seni Lady Extra PLUS, cu formă anatomică destinate femeilor cu incontinenţă medie. Au fost create special pentru femeile active, ce preţuiesc confortul, siguranţa şi discreţia. Pachetul contine 15 bucati.

  • Absorbant urologic SENI LADY SLIM MINI, 2 picaturi, 20 bucati
    12,50 RON
    Absorbante urologice cu formă anatomică destinate femeilor cu incontinenţă uşoară. Au fost create special pentru femeile active, ce preţuiesc confortul, siguranţa şi discreţia. Pachetul contine 20 bucati.
  • Absorbant urologic SENI LADY SLIM NORMAL, 3 picaturi, 20 bucati
    17,30 RON

    Absorbante urologice Seni Lady SLIM Normal, cu formă anatomică destinate femeilor cu incontinenţă uşoară. Au fost create special pentru femeile active, ce preţuiesc confortul, siguranţa şi discreţia. Pachetul contine 20 bucati.

  • Absorbant urologic SENI MAN NORMAL Level 2, 15 bucati
    17,50 RON

     Absorbantele urologice Seni Man Normal Level 2, cu 2 picaturi, au fost create special pentru bărbaţii activi, care au nevoie de confort, discreţie şi siguranţă în orice situaţie.

  • Absorbante incontinenta Tena Lady Slim Mini, 10 buc.
    19,50 RON
    Absorbante incontinență Tena Lady Slim Mini, 10 bucăți/pachet, absorbante și discrete, neutralizând mirosurile neplăcute.
  • Absorbante urologice MoliMed Maxi, 14 sau 28 buc
    De la 11,06 RON
    Tampoanele unisex pentru incontinenta urinara usoara MoliMed Maxi asigura o protectie optima datorita stratului triplu de molecule de polimer superabsorbant, care distribuie lichidul rapid catre centru. Ambalare: 14 sau 28 bucati.
  • Absorbante urologice MoliMed Midi, 14 sau 28 buc
    De la 19,00 RON
    Tampoanele unisex pentru incontinenta urinara usoara MoliMed Midi asigura o protectie optima datorita stratului triplu de molecule de polimer superabsorbant, care distribuie lichidul rapid catre centru. Ambalare: 14 sau 28 bucati.
  • Absorbante urologice MoliMed Mini, 14 sau 28 buc
    12,31 RON
    Tampoanele unisex pentru incontinenta urinara usoara MoliMed Mini asigura o protectie optima datorita stratului triplu de molecule de polimer superabsorbant, care distribuie lichidul rapid catre centru. Ambalare: 14 sau 28 bucati.
Filter by
Now Shopping by

Pret

Rating