Dezinfectanti suprafete

Matrice Listă
Aranjează descendent

13 produse

Now Shopping by
  • Detergent dezinfectant suprafete Perfoclean, 1L
    41,00 RON

    Detergent dezinfectant Performant D, recomandat pentru spălarea, dezinfectarea si dezodorizarea suprafețelor precum: pavimente, instrumentar medical, sticlărie de laborator, porțelan, gresie, faianță, veselă, suprafețe de lucru din industria alimentară etc.

  • Dezinfectant de nivel inalt RTU Sterisol
    22,50 RON

    Dezinfectant de nivel înalt Sterisol, gata de utilizare, folosit pentru curățarea și dezinfecția suprafețelor de lucru, a obiectelor de inventar, instrumentarului din spații private și zone de sănătate publică.

  • Dezinfectant detergent suprafete Surfanios Premium
    81,00 RON
    5
    Dezinfectant-detergent suprafețe Surfanios Premium, utilizat pentru dezinfectarea pavimentelor, a suprafețelor și a dispozitivelor medicale. Producător - Laboratoarele Anios Franța.
  • Dezinfectant pe bază de peroxid de hidrogen PEROKLIN, 1 L
    66,00 RON

    Peroklin este un dezinfectant pe bază de peroxid de hidrogen. Formulă eficientă pentru curățarea/dezinfectarea diferitelor tipuri de suprafețe dure si pentru aeromicrofloră.

  • Dezinfectant preparat suprafete INCIDIN LIQUID SPRAY, 0.6 litri
    47,00 RON
    Dezinfectant preparat INCIDIN LIQUID SPRAY, 0.6 litri, (dezinfectant suprafata) este un dezinfectant gata preparat pentru dezinfectia rapida a suprafetelor si aparaturii medicale prin pulverizare. Ambalat in flacon de 0.6 litri cu pulverizator.
  • Dezinfectant rapid suprafete HEXI spray
    39,00 RON

    Dezinfectant rapid pentru suprafețe Hexy spray, gata preparat. Folosit pentru dezinfecția aparaturii medicale, a mobilierului, pereților etc.

  • Dezinfectant suprafete gata preparat Incidin OxyFoam, 750 ml
    62,00 RON
    Out of stock

    Dezinfectant suprafete gata preparat Incidin OxyFoam, 750 ml, ( *European Patent EP1987121 ) este detergent si dezinfectant spuma, gata de utilizare, pe baza de peroxid de hidrogen, folosit pentru dezinfecția rapidă a suprafețelor și obiectelor de inventar.

  • Dezinfectant suprafete gata preparat Klintensiv
    21,50 RON
    Dezinfectant pentru suprafețe Klintensiv, fără alcool, parfumat, gata de folosire, recomandat pentru suprafeţe delicate, sensibile la atacul chimic al soluţiilor pe bază de alcool.
  • Dezinfectant suprafete MELISEPTOL RAPID 1000ML
    43,00 RON

    MELISEPTOL RAPID - dezinfectant rapid, gata de utilizare, pe baza de alcool, cu saruri cuaternare de amoniu, pentru suprafete mici si echipament medical.

  • Dezinfectant suprafete Mikrozid AF Liquid
    56,00 RON

    Mikrozid AF Liquid, dezinfectant rapid pe baza de alcool pentru dispozitivele medicale non-invazive, precum si pentru suprafete.

  • Dezinfectant suprafete si aparatura Aniospray Quick
    52,00 RON
    Out of stock

    ANIOSPRAY QUICK este un dezinfectant rapid pentru dispozitive medicale curatate in prealabil si rezistente la alcool.

  • Servetele dezinfectante pentru suprafete, fara alcool, KLINALL
    13,50 RON

    Șervețelele umede KlinAll conţin o soluţie dezinfectantă, fără alcool, gata de folosire, recomandată pentru orice tip de suprafaţă, inclusiv pentru suprafeţele delicate şi opacizante, sensibile la atacul chimic al soluţiilor cu bază alcoolică.

  • Tablete clorigene QUICK JAV
    68,00 RON

    Tablete clorigene Quick Jav, cu conținut în clor activ 1.55 g, pe bază de dicloroizocianurat de sodiu, folosit pentru dezinfecția tuturor suprafețelor din instituții sanitare și colectivități, a instrumentarului și a ustensilelor din inox.

Filter by
Now Shopping by

Pret

Rating